dimecres, 30 de novembre del 2022

EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP" I CONCURS DE MICRORELATS



El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Al nostre centre, durant la setmana següent a aquesta data, van estar exposats uns panells que formen part de l'exposició itinerant de l'IVAJ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP".










Es tracta d'una sèrie de fotografies entorn de la violència de gènere o masclista. Aquesta exposició va acompanyada d'una guia didàctica amb unes interessants i senzilles propostes. Encara que, per indicació del Departament d'Orientació, es va treballar específicament en 2n ESO, es va compartir la guia a tot el professorat per treballar el tema en tutories, en qualsevol assignatura o en el nivell en què s'estimara oportú.




Per altra banda, a proposta del Moviment de Dones Democràtiques de Bunyol i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bunyol, de la Comissió de Convivència i Igualtat i de l'Equip de Plurilingüisme de l'IES La Hoya de Buñol, es va programar un concurs literari de microrelats per al dia 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. La participació estava oberta a l'alumnat des de 3r ESO fins a 2n de Batxillerat. El termini de presentació era el 17 de novembre i les bases es poden veure en aquest enllaç.

Resultat del concurs de microrelats contra la violència de gènere:

1a classificada: Arián Vallés (1r Batx. D).

2a classificada: África Sebastian (1r Batx. C).

3a classificada: Greta Pérez (1r Batx. D).


En els pròxims dies el Moviment de Dones Democràtiques de Bunyol passarà a realitzar el lliurament del premi obtingut. Així mateix, els relats es publicaran en diversos mitjans locals, inclòs aquest mateix blog. Segur que estaran molt bé; pagarà la pena i caldrà donar-los a conéixer.

DIA DEL LLIBRE, TAULA REDONA I VIDEO DE L'EQUIP MEIA

  El passat 23 d’abril, Dia del Llibre, part de  l’alumnat de Literatura Universal, amb la professora Ana Perpiñán  de l’IES LA HOYA DE BUÑO...