dijous, 25 d’abril del 2024

DIA DEL LLIBRE, TAULA REDONA I VIDEO DE L'EQUIP MEIA




 El passat 23 d’abril, Dia del Llibre, part de  l’alumnat de Literatura Universal, amb la professora Ana Perpiñán  de l’IES LA HOYA DE BUÑOL, compartiren les seues experiències lectores i escriptores amb autores de llibres, tant de literatura (Emi Zanón, Silvia Sáez i Ana Luisa Ramírez) com de difussió filosòfica, amb  l’escriptor i professor Carlos Roser. També participava en la taula María José Casero, representant de l’Institut d’Estudis Comarcals La Hoya de Bunyol, una entitat d’importància cabdal en la investigació i publicació d’estudis socials i culturals de la comarca.

 La taula redona va tindre lloc a la sala Raga .de la Biblioteca Municipal de Bunyol, el mateix dia del llibre i sant Jordi ,  23 d'abril.

En l’acte es parlà de la lectura i de l’escriptura com a font de plaer, de coneixement del món i d’un mateix; de com es planteja la lectura i escriptura en l’educació; així com del futur del llibres en un món que ha d’aprendre a conviure amb la intel·ligència artificial, o també de les dificultats de l’edició en un mercat saturat i que no sempre respon a criteris de qualitat.

Un dels aspectes més interessant fou la participació d’un públic actiu i entregat amb el qual compartiren quasi dos hores parlant sobre el tema que els va reunir allà: el plaer de llegir.

Tenim algunes fotos de l'acte









Amb motiu del Dia del Llibre, l'equip *MEYA (alumnat ajudant i mediador) de l'IES, ha realitzat un vídeo per a convidar a la lectura, o també al "llançament de llibres", per això encara que el vídeo es titula "I tu per a què lliges?", també podria dir-se "Els llibres voladors". En definitiva, una manera de dinamitzar la participació de l'alumnat en el centre i promoure l'interés, la reflexió i contacte amb la lectura.






Esperem que us agrade, o almenys capte l'atenció i la lectura de l'alumnat.






DIA DEL LLIBRE, TAULA REDONA I VIDEO DE L'EQUIP MEIA

  El passat 23 d’abril, Dia del Llibre, part de  l’alumnat de Literatura Universal, amb la professora Ana Perpiñán  de l’IES LA HOYA DE BUÑO...