dimarts, 28 de novembre del 2023

DONACIÓ DE LA RECAPTACIÓ DE L'ESMORZAR SOLIDARI DEL DIA DE LES LLENGÜES

 

Els  passats dilluns 27 de novembre i l'anterior dilluns   20 de novembre, a la fi ,va tindre lloc  la donació de la recaptació de l'esmorzar solidari del Dia  Europeu de les Llengües.   

Doncs bé, gràcies a la col·laboració de l’alumnat,  les famílies i el professorat i després de pagar algunes despeses generades, hem aconseguit recaptar 1000 euros. Gràcies també a l'AMPA, l'ajuntament de Bunyol i a l'IES, per descomptat

 Aquesta quantitat s’ha repartit a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre que lluiten per la millora de vida de joves amb diversitat funcional i que tenen influència directa en la comarca. Les dues associacions són: PER ELLS LA HOYA DIVERSA.

 Per Ells  té la seua seu a Torís, però participen en els tallers joves i no tan joves de la nostra comarca, per altra banda, La Hoya Diversa, està en Bunyol, amb joves de tota la comarca també.

Ací teniu les fotografies de l'entrega de diplomes i dels diners, per part de l'equip de Pluriligüisme i del director del centre Gabriel Corachán Galindo.




Equip de Plurilingüisme, director de l'IES i representant de La Hoya Diversa
dilluns 27de novembre

El director i  la representant de  "La Hoya Diversa"

Equip de Plurilingüisme,director i membres de la Junta de Per Ells.

El director entregant el diploma i els diners als representants de la Junta de Per Ells, el dia 20 de novembre.

 Moltíssimes  gràcies a tots i totes. Sense vosaltres, això no haguera sigut possible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIA DEL LLIBRE, TAULA REDONA I VIDEO DE L'EQUIP MEIA

  El passat 23 d’abril, Dia del Llibre, part de  l’alumnat de Literatura Universal, amb la professora Ana Perpiñán  de l’IES LA HOYA DE BUÑO...